63 kvadratmeter i vitt

söndag 22 april 2012

kalas



Min fina samling av fattigmanssilver. Ett par snitthyacinter i den finaste lila
färgen blir så fint tillsammans med silvret.


Nu söndags myser jag efter att ha haft fullt hus här. Hela tjocka släkten har varit här för att fira mig. Magen är full utav olika sorts godsaker och jag är så nöjd och glad. Detta har varit en fantastiskt rolig helg. I fredags träffade jag en underbar vän och åt god middag med vin. Igår så var det ju dags för Brocante hos Gua, och GUD så lyckat det blev. Trots att det regnade helt galet så var allt bara så mysigt. Massor utav trevliga folk och såå mycket fint. Efteråt så bjöds vi på den godaste soppan och jag kan säga att jag somnade tidigt igår. Så mycket intryck och nya möten. Huvudet var rätt slut. Sen är Gua en sån fantastisk person! Helt underbar! Man blir så glad och inspirerad av henne! Sen idag var det kalas och det blev också lyckat! En helt underbar helg helt enkelt. Nu ska jag och M mysa ner oss i soffan och kolla på Mästarnas mästare.
Vi hörs imorgon! Kramar Amelie

8 kommentarer:

  1. Alltså en helt fantastisk helg!! :0)

    Ljuvliga bilder!

    ha en mysig kväll
    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka vackra bilder på fattigmanssilver och hyacinter!
    Låter som du haft en toppenhelg!

    Hälsningar Anncathrine

    SvaraRadera
  3. Låter om en helt fantastisk helg:))

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Vilken fin samling du har där! Jag som samlar på det mesta har inget gammalt fattigmanssilver...men när jag ser ljusstaken längst till höger får jag habegär.
    Förstår att det blev soffläge efter den helgen, vilka dagar och möten!

    Må så gott,
    /Cia

    SvaraRadera
  5. Vilka underbara bilder, det var en sån vacker konstrast mellan fattigmanssilvret och den blålila hyacinten. Jag är också så svag för fattigmanssilver, när jag ser dina ljusstakar vill jag ha fler... ;-).

    Det låter som en sagolik helg med brocante hos Gua, jag förstår att du var trött och nöjd efter alla möten och intryck. Hoppas att du känner dig piggare nu, jag läste i ett av dina tidigare inlägg att du har varit sjuk.

    Ha en fin vecka!

    Kramar
    Bitte

    SvaraRadera
  6. Hejsan Amelie, så himla roligt att få träffa dig :-) Jag är sååå nöjd med mina vackra fynd!! Goas Brocante marknad var så mysig, härlig stämning och jag som inte skulle handla så mycket...fniss :-) Men det är svårt att låta bli när det finns så mycket fint som man vill ha!! Underbara provdockor i förra inlägget. Ha nu en fin kväll!!

    Kraaaam Paula

    PS: Stort Grattis i efterskott :-))

    SvaraRadera
  7. Gratulerer så mye med overstått!!!!

    SvaraRadera
  8. morgen du liebe
    wunderschön dein post.
    herzlichst daniela

    SvaraRadera

söta kommentarer