63 kvadratmeter i vitt

måndag 4 juni 2012

lavendel


Måndag igen och jag har haft en fantastisk helg, om man bortser från den hemska förkylning jag har dragit på mig. I lördags åkte jag till Köpenhamn för att besöka mässan - Mit hjem er mit slot. Där var otroligt vackert. Tyvärr hade jag bara min mobilkamera så bilderna blev inte jätte bra men jag tänkte ändå visa er senare i veckan hur där såg ut. Jag besökte även Randis butik stil og stemning. Det är ett måste när man är i Köpenhamn. Randi är en så otroligt söt och alltid glad när man kommer dit. Jag stannade där länge i lördags och velade fram och tillbaka om vad jag skulle köpa. Hade jag fått bestämma hade jag köpt allt! 
Idag visar jag en bild på mina lavendel som äntligen fick en låda att stå i. Plåtlådan hittade jag på Ledreborg förra helgen. Nu blir det jobb i butiken! 

Ha en fin start på veckan! Kramar Amelie

6 kommentarer:

 1. Åhh så trist med förkylning, hoppas den ger med sej snart!
  Härlig låda du hittade!
  ha en fin vecka
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med Danmarks tur! Tänk vad underbart ni har det där nedåt landet som kan ta spontana turer över så där. Här planerar vi i tre år innan :) hahaha, nä vars... men avståndet gör ju att det blir sällan av. Önskar vi bodde närmre... Hae jag fått bestämma hade vi köpt hus i Skåne istället!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh Randi är så himla snäll och har en massa fint!
  Ha en finfin vecka!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 4. Ingen sommar utan lavendel... så härlig växt och doft.
  Hoppas du får njuta av den hela sommaren!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Gillar den kombinationen..galvad låda och lavdendel. Hade så förra sommare och som stått i vår källare för vinterförvaring. Nu hoppas jag på att dom ska ta sig ch blomma fint även i år.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 6. så vackert!!:)

  Kram på dig!

  kråke

  SvaraRadera

söta kommentarer