63 kvadratmeter i vitt

tisdag 31 maj 2011

en efterlängtad kyrkoljusstake







I söndags när jag var på loppis så hittade jag det vackraste och bästa loppisfyndet någonsin.Det var på en av de lokala loppisar här i stan, och jag besöker den minst två gånger i månaden.Jag hittar alltid mycket fina porsliner och stolar osv. men i söndags stod denna alldeles bedårande gamla kyrkoljusstake. Den är hög och har plats till fem ljus! Det bästa av allt var att priset som stod på den var GALET om du jämför med vad de säljs för i vanliga butiker och dessutom la jag på mitt största leende och fick ner den med 500 kr till! Min lyckodag och det bästa fyndet på länge! Nu står den i min hall och den blev bara såååå snygg där!
Ha en fortsatt trevlig vecka! Kram Amelie

4 kommentarer:

  1. Hej
    Måste bara säga WOW helt fantastisk och desstutom hitta på loppis här i Sverige.
    ha en skön långhelg
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  2. Nämen du...!!! Jag svimmar alltså..vilken ljuvlig ljustake, en sådan som man drömmer om..och du hittade den på en svensk loppis..jisses...ibland har man tur..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Men !!!! Vilken otrolig tur du hade ! Hitta en kyrkoljusstake på en loppis här i Sverige låter ju helt otroligt! Den är fantastiskt vacker !
    Klänningen kom fram idag och är jättefin ! Visar nog den i ett inlägg en annan dag !
    Stort grattis än en gång till ett fantastiskt fynd ! Önskar dig en mysig långhelg .
    Kramar // Susanne ♥

    SvaraRadera
  4. Ohhhh en sån skatt du kommit över, lyckliga du!!! Och vilken tur ändå att den hamnade just hos dig, gör sig så fin där i ditt vackra hem. Och att hitta en sådan fin kyrkoljustake i sverige till detta pris, vilken lycka!!! Den ser underbart fin ut. Ha en fin dag. Kraaaam Paula

    SvaraRadera

söta kommentarer