63 kvadratmeter i vitt

torsdag 16 maj 2013

Vårens sista

En lång paus igen. Det händer så otroligt mycket på våren. Jag känner att tiden inte räcker till, vilket är det värsta som man kan känna! Istället ska man göra det som är viktigt i livet och resten får komma sen! Just nu sker det stora förändringar i mitt liv. Vi har precis köpt lägenhet i Göteborg och flyttar till sommaren. Jag har sökt in till skola till hösten och Markus har redan jobb. Jag trodde aldrig att jag skulle lämna Helsingborg. Jag är så hemma kär. Kär i min familj och stad. Fast man måste ju våga testa något nytt, och det är precis vad vi ska göra.
Har haft lite funderingar på om jag ska ha en liten brocante i lägenheten innan vi flyttar, för hur gärna jag vill ta med allt så måste jag ändå inse att det får bli mina finaste skatter som får följa med!

Mer om Göteborg sen. Nu till vårens sista vitsippor. Ack så fort det går!!! Fast jag hann ta hem några när jag kom hem från Paris i söndags. Fast det berättar jag mer om nästa gång! Kramar // amelie

4 kommentarer:

 1. ..låter som det sker många spännande förändringar i livet just nu ;)
  .jag bor i götet för tillfället och här behövs fler inredningstokiga människor :)
  .kanske kan slå våra galna inredningshuvuden ihop nån gång :)
  .kram la petite perle
  lovisa

  SvaraRadera
 2. Hej amelie. men oj så spännande att flytta! du kommer säkert att trivas. här har vi vitsipporna en stund till ;)
  /mia

  SvaraRadera
 3. Det låter som en spännande tid ligger framför er och jag hoppas du kommer in på skolan. Men först ska du väl ha sommar och ledighet. Att flytta innebär alltid en viss rensning och det kan också vara skönt. Undrar om du fortsätter med WinckVintage, hoppas det!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 4. Oj det låter spännande! Hoppas Du fortsätter med Ditt bloggande så vi får se vad som händer i Götet...

  Kramar från Eva på Tomatgatan

  SvaraRadera

söta kommentarer